maanantai 14. heinäkuuta 2014

Taas rillattiin!




Miksi tehdä aurinkoisena vapaapäivänä muuta kuin grillata? Tai meillä Tampereen suunnilla rillataan.

Grillissä oli paikallista makkaraa, perusmakkaraa ja lihaa. Lisukkeena oli mm. etikkakurkkuja ja karamellisoituja punasipuleita. Karamellisoidut punasipulit ovat nousseet uudeksi suosikiksi grillilihan kanssa. Makuyhdistelmä on vaan niin sopiva. Halutessaan reseptiä voi tuunata pippurilla ja suolalla. omasta mielestä niitä ei tarvita.

KARAMELLISOIDUT PUNASIPULIT

1 rkl voita
2 isoa punasipulia 
2 rkl punaviinietikkaa
3 rkl sokeria
tilkka vettä

Kuori ja leikkaa sipulit ohuiksi renkaiksi.

Kuumenna voi pannulla. Lisää sipulit ja kuullota ne. 

Lisää sokeri ja viinietikka. Hauduta sipuleita kunnes ne karamellisoituvat. 

Lisää mukaan hieman vettä. Hauduta sipulit pehmeiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti