tiistai 9. helmikuuta 2016

Kohtuullisen ruoan budjetti: viikko 3

Paljonko meni?
61,9

Tuliko syötyä ulkona ja paljonko siihen meni rahaa?
Koulun ruokalaan ja kahvioon meni yhteensä:12,7

Mitä tuli ostettua?
Kirjolohta, kreikkalainen salaatti (valmis), pussikeittoa, kalakuutioita, poron kylmäsavurouhetta, ruisleipää, naanleipää, pakastemansikoita, klementiinejä, veriappelsiinejä, omenoita, minitomaatteja, banaania, voicroissant, perunapiirakka, maitoa, rahkaa, kermaviiliä, raejuustoa, kermaa, viiliä, kananmunia, irtopähkinöitä, karkkia, kahvia.

Mitä sitä tuli syötyä?
Pestopastaa, savulohipastaa, savulohipizzaa, tomaattikeittoa, poropiirakkaa, en enää muista mitä koulun ruokalassa tuli vedettyä, fetasalaatti (valmis), perunapiirakka, voicroissant, irtokarkkeja, pullo valkoviiniä, kaalisalaattia, viiliä marjoja, kaurapuuroa, pari kiloa klemeniineä ja muita hedelmiä, pähkinöitä, karkkia.

Oliko vaikeaa pysyä budjetissa?
Ei.

Mikä tästä nyt niin eettistä tekee?
Selkeästi viime viikkoja enemmän eineksiä ja muitten tekemää ruokaa. Raaka-aineiden alkuperästä ei ole tietoa. Noh. Koululla on omat ohjeensa, miten raaka-aineet kilpailuttavat ja mistä tilaavat. Pääsääntöisesti söin kasvisruokaa.  Maitotuotteet ja poro olivat kotimaisia. Veriappelsiinit ovat sesonkiruokaa. Vastaavasti lipittämäni viini oli ostettu Tallinnasta ja tuotu sinne Georgiasta.

Oliko hyvää?
Oli.

Mitä erikoista viikolla oli?
Superhektinen viikko. Töissä ylitöitä. Kolme koulupäivää, jotka olivat stressaavia. Hektisyys näkyy syömisissä. Unohdan, että pitää syödä. Sitten lappaan suuhuni jotakin ja sitä jotakin menee paljon. Osa ostetuista aineista meni pakastimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti