keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Mustikka-nektariinipiirakka


Piirakkareseptin muokkasin jumalaisen Nigella Lawsonin reseptistä. Limettitahnan voi korvata aprikoosihillolla, sitruunahillolla tai mitä sitten kaapista löytyykään.

1 kaupasta ostettu valmis piirakkapohja, pakaste
1 nektariini
2 dl mustikoita
2 rkl limettitahnaa
2 rkl maitoa
ruokokidesokeria

Sulata piirakkapohja ohjeen mukaan.

Painele sulanut piirakkapohja leivinpaperin päälle pellille tai piirakkavuokaan.

Sekoita limetahna ja maito keskenään. Levitä tahna piirakkapohjan päällle.

Pilko nektariini lohkoiksi ja asettele lohkot pohjan päälle. Kaada päälle mustikat. Ripottele vielä ruokokidesokeria päälle.

Paista uunissa 200 asteessa noin 25 min. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti