tiistai 14. lokakuuta 2014

Suppilovahverokeitto yhdelle

Kun ei jaksa lähteä ruokakauppaan, on improvisoitava jääkaapin jämäpaloista. Jääkaapissa on aina kermaa. Lisäksi siellä nyt sattui olemaan jämät juustosta ja suppilovahveroita. Niistä aineista tulee kermaista suppiskeittoa tarjoiltuna äidin leipomalla sämpylällä.


SUPPILOVAHVEROKEITTO

n 5 dl suppilovahveroita
2 dl kermaa
50 g juustoa (Musta Salaneuvos)
mustapippuria
chilirouhetta

Perkaa ja paloittele suppilovahverot. Laita ne kuumaan kattilaan ja paista, kunnes niistä on irronnut neste.

Lisää kerma. Anna kiehahtaa. Lisää juusto pieninä paloina tai raasteena. Anna juuston sulaa joukkoon koko ajan sekoittaen.

Ripottele keiton päälle mustapippuria ja chilirouhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti