perjantai 18. lokakuuta 2013

Lämmin fetasalaatti

Fetasalaatti on klassikko. Jopa niin klassikko, että se tuntuu hetkittäin tylsän turvalliselta valinnalta. Kun osan aineista kuumentaa pannulla, saa salaattiin uutta potkua.


300 g kesäkurpitsaa
paprika
kirsikkatomaatteja
fetajuustopaloja öljyssä (Esim. Apetina snack pack, green olives & garlic in oil)
1 banaanisalottisipuli
basilikaa

Kuutio kesäkurpitsa. Suikaloi paprika. Halkaise kirsikkatomaatit. Viipaloi sipulit.

Valuta fetapakkauksesta öljy pannulle. Lisää pannulle kesäkurpitsa ja paprikat. Paista kasvikset lähes kypsiksi. Lisää joukkoon tomaatit. Paista hetki. Lisää feta oliiveineen ja valkosipulineen pannulle. Jatka paistamista kunnes feta on lämmennyt. Älä sulata sitä. Mausta sipulirenkailla ja basilikalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti