maanantai 12. toukokuuta 2014

Hernesosekeitto

Kasvishernari pakasteherneistä.  Käytin kermana Valion cocos & limeä, joka teki keittoon jännän säväyksen. Eikä jännä tarkoita negatiivista.


HERNESOSEKEITTO

400 g (2 pussia) pakasteherneitä 
8 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1 sipuli
1 rkl Maizenaa
1 dl kermaa

Paloittele sipuli. Laita jäiset herneet ja paloiteltu sipuli veteen kiehumaan. Lisää mukaan kasvisliemikuutio.

Kun herneet ovat kypsiä, soseuta keitto sauvasekoittimella. Lisää joukkoon kerma. Suurusta keitto Maizenalla.

Kiehauta keitto. Maista ja lisää mieleisiä mausteita, jos on tarve.

2 kommenttia:

  1. Hernesosekeitto on aivan jumalaisen hyvää ja upean väristä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On. Lisäksi se on helppo ja halpa valmistaa. :)

      Poista