perjantai 9. toukokuuta 2014

Pestopasta yhdelle

Olen useasti törmännyt siihen mielipiteeseen, ettei vain itselle viitsi/kannata/ehdi tehdä ruokaa. Minä en ymmärrä, miksi joka kerta ruokaa tehdessä pitäisi olla suurtalouskokki. Pestopasta on helppo, nopea ja muokattu yhdelle hengelle syötäväksi yhdellä kertaa. Jos uunitomaattien valmistus tuntuu liian hankalalta, jätä väliin. Voi tomaatteja tuoreeltaankin syödä.



PESTOPASTA YHDELLE

2 dl pastaa
2 rkl valmista pestoa
100 g kirsikkatomaatteja
suolaa
sitruunapippuria

Keitä pasta.

Sillä aikaa kun pasta kiehuu, väännä uuni 200 asteeseen. Halkaise kirsikkatomaatit. Laita ne leivinpaperin päälle uunipellille. Ripottele päälle suolaa ja sitruunapippuria. Laita uunipelti uuniin.

Kun pasta on sopivaa, väännä uuni pois päältä. Valuta pasta ja laita se lautaselle. Ota kaksi ruokalusikallista valmista pestoa. Laita se lautaselle ja pyöritä pastaa pestossa. 

Laita pastan päälle uunitomaatit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti