perjantai 23. toukokuuta 2014

Parsapiirakka

Lomailun ja remontoinnin jälkeen voisi tännekin heittää jotain. Sen verran on loma/kesämoodi päällä, että käytän puolivalmisteita. Parsapiirakka sopii salaatin kanssa evääksi kauniina, aurinkoisena hellepäivänä iltavuoroon. :P  Piirakka on se sen verran nätti, että kehtaisi tarjoilla juhlapöydässä.


PARSAPIIRAKKA

1 paketti piirakkataikinaa (pakaste)
1 parsaa
2 dl kermaa
2 munaa
100 g Välimeren goudaa raastettuna
suolaa
pippuria

Sulata piirakkataikina ohjeen mukaan. Painele pohja leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan tai piirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.

Sillä aikaa kun pohja on uunissa, vatkaa munat kerman joukkoon. Lisää joukkoon juustoraaste ja pippuria. Huuhtele parsat. Paloittele niistä hieman pituutta pois.

Asettele parsat esikypsennetyn pohjan päälle. Kaada parsojen päälle kermajuustomunaneste.

Paista uunissa 30 min.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti