tiistai 30. syyskuuta 2014

Bataattiranskalaiset

Vaihtoehto perunaranskalaisille. Syöty tomaattisilakoiden kanssa. Tomaattisilakoiden ohjeiseen pääset tästä.


BATAATTIRANSKALAISET

1 (n. 700 g) bataatti
0,5 dl öljyä
1 rkl mieleistä maustesekoitusta 
(suolaa)

Kuori ja huuhdo bataatti. Pilko ja tee bataatista tasalaatuisia tikkuja. 

Mittaa kulhoon öljy. Sekoita öljyyn maustesekoitus. Pyöräytä bataattitikut seoksessa. Laita tikut uunipellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa 225 asteessa noin 40 min. Paiston aikana kannatta tikkuja sekoittaa kerran jos toisenkin. Jos maustesekoitus on suolaton, voi bataattiranskalaisia terästää lisäsuolalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti