sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Mac & Cheese

Mac and cheese tuo Yhdysvaltojen kansallisaarre. Ja onhan sulanutta juustoa vaikea vastustaa. Suomeksi tämä ruoka kääntyy makaroonilootaksi. Tuossa makaroonissa on kaksi oota tarkoituksella. Noh. Mac & cheese kannattaa syödä tuoreeltaan, kun juuston rasva vielä tirisee. Ei se kylmänäkään pahaa ollut.




MAC & CHEESE

4 dl makaronia
200 g cheddar-juustoa
4 dl (täys)maitoa
suolaa
pippuria

Raasta juusto. Laita maito ja juustoraaste kattilaan. Sulata juusto maidon joukkoon koko ajan sekoittaen. Ota kattila pois liedeltä. Maista ja mausta.

Kaada kattilaan makaronit. Sekoita. Kaada kaikki uunivuokaan. Paista uunissa 200 asteessa noin 30-40 min, kunnes pinta ruskistuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti