torstai 1. elokuuta 2013

Kesän tonnikalapasta


Tämä tonnikalapasta on "nyhjää nopeasti tyhjästä" -ruokaa. Yksinkertaista, hyvää ruokaa ja nopeaa valmistettavaa. Kastike valmistuu yhtä nopeasti kuin 6 minuutin putki spagetti kiehuu kattilassa.

sipulia
kirsikkatomaatteja
herneitä
tölkkitonnikalaa
mustapippuria
suolaa
sitruunabasilikaa

Laita pasta kiehumaan.

Pilko sipulit ja kuullota ne pannulla. Lisää joukkoon herneet. Kuullota niin kauan kunnes herneet pehmenevät hieman. Lisää pannulle tonnikala ja puolitetut kirsikkatomaatit. Anna hautua hetki. Älä anna tomaattien hajota.

Sekoita kastike pastan kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. Koristele sitruunabasilikalla.

3 kommenttia:

  1. Oi, nam. Kuulostaapa herkulta :)

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa ihanalle tonnikalapastalle :) Täytynee kokeilla joku päivä, koska muutama tonnikalapurkki tuolla on odotellut jo pidemmän aikaa käyttäjää..

    VastaaPoista
  3. Herkkua on. Tonnikalan voi ihan hyvin jättää pois ja silti on herkkua.

    VastaaPoista