perjantai 20. joulukuuta 2013

Joulunamusia Tallipihan suklaapuodista

Ensimmäinen vierailu Tampereen joulutorille oli minulle pettymys. Ehkä siirtyminen keskussairaalasta joulutorille oli liian rankka ympäristön vaihdos. Kävin toisen kerran enkä vieläkään innostunut. En edes bratwurstista tai hirvimakkarasta. Outoa. Kun kerran parkkiaikaa oli jäljellä, lähdin kävelemään kohti Siperiaa ja siitä jatkoin Tallipihalle. Ajattelin juoda kahvit Tallipihan kahvilassa, mutta pikkuruinen kahvila oli täynnä. Lohduttauduin käymällä Tallipihan suklaapuodissa.


Tallipihan suklaapuodista löytyy nimensä mukaan suklaata. Lisäksi voi ostaa käsintehtyjä tryffeleitä, karkkeja, teetä, kahvia ja kaikenlaisia muita herkkuja. Liikkeessä on huumaava teen tuoksu, joka yhdistyy karkin tuoksuun. Kaikki on pakattu nätisti ja jos ei ole pakattu, ne pakataan nätiksi.

Jos on kiinnostunut pikkuisen erikoisemmasta kuin Fazerin Sininen, kannattaa poiketa. En mitenkään väheksy Fazerin Sinistä, mutta onhan se vähän tylsän turvallinen valinta. Sen rinnalle suosittelen yhdistämään muitakin suklaita. Esimerkiksi Kultasuklaan chilisuklaata, Brunbergin tai Dammenbergin tummaa suklaata.


Minähän törsäsin. Kuvissa suklaisia jouluhahmoja, polkakierteitä ja teetä. Enemmän Tallipahan suklaapuodista voi lukea kotisivuilta jonne pääset klikkaamalla tätä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti