perjantai 13. joulukuuta 2013

Juustoja, juustoja

Juustomässäilyt. Mikä ihana tapa viettää iltaa napostellen ja uusia makuja kokeillen. Tällä kertaa ostin juustokauppiaalta käsintehtyä tulista chilijuustoa ja suomalaista Juustoportin kuminajuustoa. Täydensin juustoja ruokakaupan Aura pehmeällä ja mustaleimalla. Lisäksi tarjoilin suolaista, makeaa, hapanta ja karvasta. Ah, täydellistä makujen kakofoniaa.



Aura pehmeä
Mustaleima viipaleina
Kuminajuustoa
Tulista chilijuustoa
Suolakeksejä
Väinämöisen palttoonnappeja
Piparkakkuja

Omenaa
Päärynää
Pähkinöitä
Suklaa & lakritsi päällysteisiä manteleita
Viikunahilloa

2 kommenttia:

  1. Oi minäkin niin rakastan juustoja! Ne ovat kuuluneet meillä myös pitkään joulupöydän jälkiruoaksi. Nyt minulta jää vaan suurinosa juustoista syömättä, kun olen raskaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneksi ihan kaikki juustot eivät sentään ole sinulta kiellettyjä. Ainahan voi kokeilla uusia, sallittuja juustoja ja löytää uuden ihanuuden.

      Poista