perjantai 1. elokuuta 2014

Paahdettuja kasviksia

Grillilihan tai kalan lisukkeeksi tai ihan pelkältään. Pakastekasvisten sijasta voi käyttää tuoreita kasviksia kuten kesäkurpitsaa ja porkkanaa. Koska minua yhä laiskottaa, käytin pakastevihanneksia. Pienet valkoiset pallerot ovat mozzarellaa.



PAAHDETTUJA KASVIKSIA

500 g perunoita
1 pussi pakastekasviksia (esim. talonvihanneksia)
200 g kirsikkatomaatteja
0,5 dl öljyä
2 rkl maustesekoitusta (esim. välimeren maustesekoitus)
suolaa
mustapippuria

Keitä perunat puolikypsiksi. Lisää kattilaan pakastevihannekset. Keitä noin 2 min. Kaada vesi pois ja haihduta ylimääräinen kosteus.

Sekoita öljy ja maustesekoitus. Sekoita perunoiden ja kasvisten joukkoon. Pese ja halkaise kirsikkatomaatit.

Levitä kaikki uunipellille leivinpaperin päälle. Paista uunissa 225 asteeseen 20-30 min. Tarkista maku ja mausta pippurilla ja suolalla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti