torstai 6. maaliskuuta 2014

Pohjoisen paella

Löysin pöytälaatikosta epäselvällä käsialalla kirjoitetun summittaisen reseptin. Hieman muokattuna siitä tuli pohjoiselta maistuva ruoka. Ja kaikessa ruskeudessa se myös näyttää kaamokselta. Jos haluaa maistella lisää metsän makuja, voi pohjoisen paellan kanssa juoda pakurikääpäteetä. 



POHJOISEN PAELLA

200-300 g poronkäristyslihaa
60 g pekonia
2 sipulia
3 dl esikäsiteltyjä suppilovahveroita
2 porkkanaa
1,5 dl rikottuja ohrasuurimoita + 1/2 l vettä
riistafondia
pippuria

Valmista käristys pannulla ja siirrä se kattilaan.

Pilko pekoni. Kuori ja pilko porkkanat ja sipulit. Kuullota sipulit voissa. Siirrä sipulit kattilaan. Paista pannulla sienet ja pekoni.  Siirrä sienet ja pekoni kattilaan. Lisää kattilaan nyt myös porkkanat, ohrasuurimot, vesi ja fondi.

Keitä noin 30 min kunnes vesi on imeytynyt suurimoihin. Maista ja lisää tarvittaessa mausteita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti