sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Täytetyt karitsapullat

Kaupoista saa jo mämmiä ja simaa. Samaten saa kotimaista karitsan jauhelihaa, jota olen hankkinut pakastimeen. Useana vuonna on käynyt niin, etten ole pystynyt tekemään karitsapullia pääsiäiseksi, kun jauhelihaa ei ole enää löytynyt.

Ohjeen brien voi korvata vuohenjuustolla, jos tykkää vahvasta lampaan mausta. Itse jätän vuohenjuustot väliin ja käytän mietoa maalaisbrie-juustoa.


TÄYTETYT KARITSAPULLAT

400 g karitsan jauhelihaa
1 dl korppujauhoja
1 sipuli
1 muna
suolaa 
pippuria
sitruunapippuria

100 g maalaisbrie-juustoa

Pilko sipuli. Sekoita kaikki muut paitsi brie keskenään tasaiseksi seokseksi. 

Pilko brie paloiksi. Ota jauhelihataikinaa ruokalusikallinen. Paina siihen briepala. Ota toinen lusikallinen jauhelihataikinaa ja paina se toiseksi puoliskoksi. Pyöritä pullaksi. Toista kunnes taikina loppuu.

Paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti