torstai 20. maaliskuuta 2014

Punajuurifetalisuke

Punajuuri ja aurajuusto ovat ok pari, Suorastaan klassikkopari. Enemmän taidan tykätä yhdistelmästä makeaa punajuurta ja suolaista fetaa. Punajuurifeta on sopiva lisuke pihvin kanssa. Toimi myös miedon kalan kanssa. Luultavasti menisi myös jouluna kinkun parina.


PUNAJUURIFETALISUKE

500 g punajuuria
1 porkkana
3 rkl rypsiöljyä
2 tl yrttisekoitusta
150 g fetajuustoa

Kuori ja lohko punajuuret ja porkkana. Laita ne uunipellille leivinpaperin päälle. Sekoita rypsiöljy ja yrttisekoitus keskenään. Kaada öljy juuresten päälle. Pyöräytä juureksia niin, että öljy leviää tasaisesti.

Paista uunissa 200 asteessa 45 - 60 min riippuen lohkojen koosta.

Murenna päälle fetajuustoa.

2 kommenttia:

  1. ...punajuurta ja vuohenjuustoa unohtamatta :)

    Hyvännäköistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyykin koittaa maistuisiko mulle jo vuohenjuusto. Porkkana tuo lisukkeeseen väriä.

      Poista