torstai 27. helmikuuta 2014

Kreikkalainen kasvispiirakka

Oikaisin ja käytin puolivalmisteita. Piirakassa käytin juustona vihreää pestogoudaa ja mustaleima emmentalia tuomaan lisämakua. Kreikkalainen kasvispiirakka on oikein sopiva vihreän salaatin kanssa herättämään eväskateutta.



KREIKKALAINEN KASVISPIIRAKKA

1 paketti ruis-kaura piirakkataikinaa (pakaste)
1 paketti Green Deli Greek Warm Salad (pakaste)
2 dl kermaa
2 munaa
100 g juustoa raastettuna
pippuria

Sulata ruis-kaura piirakkataikina ohjeen mukaan. Painele pohja leivinpaperin päälle irtopohjavuokaan tai piirakkavuokaan. Esipaista pohjaa 200 asteessa 10 minuuttia.

Sillä aikaa kun pohja on uunissa, käytä kreikkalaiset kasvikset pannulla. Älä ylikuumenna jotta kasvisten rakenne säilyy. Vatkaa munat kerman joukkoon. Lisää joukkoon juustoraaste ja pippuria.

Kumoa esipaistetun pohjan päälle kasvikset. Kaada kasvisten päälle kermajuustomunaneste.

Paista uunissa 30 min.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti