lauantai 8. helmikuuta 2014

Uunihauki suppilovahverosoosilla

Hauki on hyvä, mutta ärsyttävän teräväruotoinen kala. Tämä jumalainen uunihauki syntyi, kun pakastimesta löytyi esikäsiteltyjä suppiksia 3 desin pakasterasiallinen. Parasta tässä taitaa olla suppis-sipuli-kermasoosi. Uunihauki tuli nautittua perunamuusin kanssa.

UUNIHAUKI SUPPILOVAHVEROSOOSILLA

iso haukifilee
3 dl esikäsiteltyjä suppilovahveroita
1 sipuli
2 dl kermaa
voita
suolaa
sitruunapippuria

Laita haukifilee voideltuun uunivuokaan. Mausta se suolalla ja sitruunapippurilla. Anna maustua hetki.

Pilko sipuli. Kuullota sipuli pannulla. Lisää joukkoon suppilovahverot. Lisää joukkoon vielä kerma ja anna kiehahtaa. Kaada soosi haukifileen päälle.

Paista uunissa 30-45 min 175 asteessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti