sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Chorizonakkikeitto

Chorizo - Espanjan makkaralahja maailmalle. Korvaa perusnakki chorizonakilla, niin saat mausteisemman nakkikeiton. Chorizonakkien puutteessa voi käyttää krakovanmakkaraa. Parhaimmillaan tämäkin nakkisoppa on päivän vanhana, kun maku on muhinut.


 CHORIZONAKKIKEITTO

5 perunaa
2 porkkanaa
1 iso sipuli
250 g chorizo-nakkeja
1 lihaliemikuutio
1 litra vettä

Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipuli. 

Laita vesi kiehumaan. Lisää lihaliemikuutio, perunat, porkkanat ja sipuli. 

Keitä kunnes perunat ovat lähes kypsiä. Lisää nakit ja jatka keittämistä noin 10 min. 

Maista ja mausta tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti