Kun ruuanlaitossa on mielikuvitus vähissä, teen lohisalaatin. Toinen vaihtoehto on munakas. Kolmas on Jalostajan hernari. Tämän lohisalaatin parhaus on Napolitana salaattisekoituksesta ja klementiinissä. Tuo napolitana mix sisältää rucolaa, mizunaa, punajuurikaan lehteä ja pinaatti. Jos sitä ei satu löytymään omasta lähikaupasta, voi kokeilla salaattipohjana rucolaa ja pinaattia.
LOHISALAATTI
1 keitetty kananmuna
1 klementiini
100 g kylmäsavulohta
Napolitana salaattisekoitusta
Keitä kananmuna, kuori ja lohko se. Kuori ja pilko klementiini.
Asettele lautasen pohjalle salaattisekoitusta. Asettele salaattisekoituksen päälle klementiinit, kananmunanlohkot ja kylmäsavulohi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti