sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Makaronilaatikko porosäväyksellä

Makaronilaatikko saa säväyksen Koskenlaskija savuporosta. Resepti poikkeaa siitä perinteisestä laatikosta, etten keittele makaroneja enkä käytä munamaitoa.


MAKARONILAATIKKO POROSÄVÄYKSELLÄ

4 dl makaronia
200 g jauhelihaa
1 sipuli
suolaa
pippuria
200 g Koskenlaskija savuporoa
maitoa
(juustoraastetta)

Kuori ja pilko sipuli. Kuullota sipuli ja ruskista jauheliha pannulla kuullotettujen sipuleiden kanssa. Mausta suolalla ja pippurilla. 

Yhdistä jauheliha ja makaronit. Kumoa puolet sekoituksesta uunivuokaan. Paloittele väliin Koskenlaskijaa. Laita päälle loput jauhelihamakaroniseoksesta. Kaada vuokaan niin paljon maitoa, että makaroni-jauhelihasekoitus peittyy. Päälle voi laittaa vielä halutessaan juustoraastetta.

Paista uunissa 200 asteessa 45-60 min. Välillä kannattaa vilkaista uuniin ja lisätä maitoa tarvittaessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti