lauantai 11. tammikuuta 2014

Porkkanarieska

Viimeinkin olen löytänyt toisen leivän, jota osaan tehdä. Rieska. Tarkemmin sanottuna porkkanarieska. Se on niin helppo ja nopea tehdä, että leipominen onnistuu ennen iltavuoroa. Rieska on parasta lämpimänä voin kanssa. Rasvan kuuluu sulaa rieskan päälle. Ai että.


PORKKANARIESKA

500 g porkkanasosetta
1dl kaurahiutaleita
4 dl sämpyläjauhoja
hyppysellinen suolaa

Sekoita kaikki aineet keskenään. Taikina saa jäädä löysäksi.

Nosta taikinaa lusikalla leivinpaperin päälle. Taputtele nokareet tasaiseksi jauhotetun käsin ja pistele rieskoja haarukalla.

Paista uunissa 200 asteessa noin 15 min.

2 kommenttia:

  1. Riskaset ovat kyllä ihania ja itse olenkin niitä tässä lähiaikoina "leiponut" lähes joka päivä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Niin. En tiedä, voiko aineiden sekoittamista keskenään kutsua leipomiseksi.

      Poista