maanantai 27. tammikuuta 2014

Pehmee porkkanasosee

Jämäruokaa lähes itävistä porkkanoista ja puoliksi mässäillyistä juustosta.


PEHMEÄ PORKKANASOSEKEITTO

1 kg porkkanoita
1 sipuli
1 kasvisliemikuutio
100 g paprikatuorejuustoa

Kuori ja paloittele porkkanat paloiksi. Kuori ja silppua sipuli. Laita porkkanat ja sipulit kattilaan. Kaada vettä kattilaan niin että porkkanat jäävät veden alle. Lisää kasvisliemikuutio. Keitä, kunnes porkkanat ovat pehmentyneet.

Soseuta porkkanat ja sipulit keitinliemen joukkoon. Sose saa jäädä paksuksi.

Lisää soseeseen tuorejuusto. Lämmitä sose uudelleen liedellä koko ajan sekoittaen kunnes tuorejuusto on sulanut tasaisesti. Lisää tarvittaessa vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti