lauantai 16. marraskuuta 2013

Pajalan puuro

Elämä pyöri pari yötä ja päivää vatsan ympärillä. Ei siitä sen enempää. Pajalan puuroa, tuota luomupegorionia, kehiin ja enemmän veden juontia ja vähemmän mutakakkuja.

Luumut, aprikoosit ja rouhitut pellavat

PAJALAN PUURO

2 dl vettä
1 tl pellavansiemeniä
2 kuivattua luumua
2 kuivattua aprikoosia
2 rkl grahamjauhoja tai ruishiutaleita
2 tl leseitä
 

Pilko luumut ja aprikoosit. Liota pellavansiemeniä, luumuja ja aprikooseja vedessä yön tai työpäivän (8-10 h) yli.


Kiehauta. Lisää seokseen jauhot ja leseet.

Hauduta puuroa noin 15 min. Tarvittaessa lisää vettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti