torstai 7. marraskuuta 2013

Turkkilainen talkkunapöperö

Jos ruokalaji kuulostaa häröltä, se on sitä. Mutta hei! Ei nimi ruokaa pahenna. Kuka ylipäätään on syönyt viime aikoina talkkunaa? Työpaikan suuressa eväskeskustelussa ei kukaan sitten 70- tai 80-luvun. Joko olen jäljessä tai edellä aikaani. Turkkilaisen jogurtin, kerman, talkkunan ja puolukoiden liitto ei ole perinteisin pöperöresepti, mutta toimiva.


TURKKILAINEN TALKKUNAPÖPERÖ

1 purkki vispikermaa
1 dl talkkunaa
0,5 dl sokeria
500 g turkkilaista jogurttia
2 dl puolukoita

Vatkaa kerma kuohkeaksi. Lisää joukkoon talkkuna, sokeri ja turkkilainen jogurtti. Sekoita. Lisää vielä joukkoon puolukat ja pyöräytä taikinakaapimella. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti