Piipahdin tänään Tampereen kalamarkkinoilla ja Tampereen maalaismarkkinoilla. Kaikenlaisilta markkinoilta ja toreilta yritän bongailla uusia makuja. Tällä kertaa mukaan tarttui saksalaista salamia, savonlinnalaisia supikkaita, ahvenanmaalaisia omenoita ja lokalahtelaista palsternakkakakkua. Lisäksi söin muikkuja.
Palataan vielä palsternakkakakkuun. Ihan viimehetkillä, kun olin kävelemässä autolle, osuin Nopperlan nuottaleivän kojulle. Siinä oli saaristolaisleipää ja palsternakkakakkua. Palsternakkakakkua?! Häh?! Porkkanapiirakat ja -kakut on niin nähty ja tehty. Ostopäätös syntyi heti, kun olin maistanut. Kakku ei näytä juur miltään, mutta hyvää se on.
Palataan vielä palsternakkakakkuun. Ihan viimehetkillä, kun olin kävelemässä autolle, osuin Nopperlan nuottaleivän kojulle. Siinä oli saaristolaisleipää ja palsternakkakakkua. Palsternakkakakkua?! Häh?! Porkkanapiirakat ja -kakut on niin nähty ja tehty. Ostopäätös syntyi heti, kun olin maistanut. Kakku ei näytä juur miltään, mutta hyvää se on.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti