sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Puolukkajuustokakku

Kotimainen puolukka kohtaa italialaisen mascarponen. Ai ettien että.




PUOLUKKAJUUSTOKAKKU

200 g Digestive täysjyvä-keksejä
75 g voita

1 purkki mascarponea
1 purkki rahkaa (tai 250 g DIY maitorahkaa)
2 kananmunaa
1 dl sokeria
3 tl vaniljasokeria
5 dl puolukoita

Murskaa keksit. Sulata voi. Yhdistä ja sekoita. Painele keksiseos kakkuvuoan pohjalle.

Sekoita mascarpone, rahka, munat ja sokerit keskenään tasaiseksi seokseksi. Lisää lopuksi puolukat. Kaada seos pohjan päälle.

Paista uunissa 175 asteessa noin 45 min. Anna piirakan jäähtyä ja siirrä se jääkaappiin. Parhaimmillaan seuraavana päivän (jos sitä on jäljellä).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti