keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Sikajuhlien jämäpalat

Olin lauantaina sikajuhlissa. Noin 40 henkeä ei saanut kokonaista savustettua sikaa syötyä, joten kotiin tulin pala sikaa tuliaisena. Tässä on nyt tullut syötyä aika monta kinkkuvoileipää. Jopa niin monta, että alkaa mieli tehdä kalaruokaa. Viimeisistä sikapaloista tein chilistä minestronekeittoa.


CHILINEN MINESTRONEKEITTO

0,75 l vettä
400 g chili tomaattimurskaa
3 dl makaronia
300 g savukinkkua
1 pussi talonpojan vihanneksia

 Laita vesi ja tomaattimurska kiehumaan. Lisää makaroonit.

Kun makaronit ovat puoliksi kypsiä, lisää joukkoon pussi jäisiä talonpojan vihanneksia ja savukinkku. Keitä, kunnes makaronit ovat sopivia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti