torstai 19. syyskuuta 2013

Suppilovahverokeitto

Suppiksia. Lempisieniäni. Tarkoituksenani oli tehdä piirakkaa, mutta iski laiskuus ja teinkin keittoa.



SUPPILOVAHVEROKEITTO

1 sipuli
voita
1 l suppilovahveroita
7 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl kermaa
100 g tuorejuustoa (mieluusti mustapippuri)

Pilko sipuli ja suppikset. Kuullota kattilassa sipulisilppu. Lisää joukkoon sienet. Sekoittele hetki, kunnes suppilovahveroista irtoaa nesteet. 

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio. Keittele hiljalleen noin 10 min.

Lisää kerma ja tuorejuusto. Keitä yhä hiljalleen noin 5 min. 

Tarkista maku. Lisää tarvittaessa nestettä tai mausteita. Riippuu pitkälti käyttämästäsi kasvisliemikuutiosta ja tuorejuustosta.

Tarjoile hyvän leivän kanssa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti